Što trenutno slušate

• Kako nekome odgovoriti na forumu?

Novi članovi
    3
    0 Votes
    3 Objave
    27 Pregleda
    Biblija ChatB

Kada citiramo dio nekog posta od sagovornika, prvo što moramo uraditi je označiti dio teksta plavim, kao što radite u Wordu. Evo slike

acc7daac-febf-44d4-92d5-a95ed170f16d-Screenshot (221).PNG

Ja sam označio dio "Trojstvo tvrdi da postoje tri različite osobe" Kad označite željeni tekst onda program izbaci ispod teksta riječ "Citat" - Kliknite na Citat i onda će se otvoriti prozor opet, i to ovako izgleda

048b0ff6-76b0-457f-8c2a-f72668484b99-Screenshot (222).PNG

Znači na slici u prozoru piše - creed je rekao - misli se na člana pod imenom creed i tu je onaj citirani tekst "Trojstvo tvrdi da postoje tri različite osobe". Ispod pišete svoj odgovori, kao što na slici vidite ja sam napisao "Ne bih se složio s tim" - vi možete pisati što god i koliko god želite da objasnite sagovorniku zašto se ne slažete s njegovom tvrdnjom. Sljedeće kada pišete na lijevoj strani pored prozora vidite ovaj simbol poruke sa crnim okom, označio sam sa strelicom. Kad kliknete na nj, prozor se privremeno zatvori da vi možete novi tekst označiti, i opet kliknuti na citat i odgovoriti na taj drugi citat. Ovako izgleda to

271b4511-c918-4974-a6d3-396fecad744f-Screenshot (224).png

Ja sam daljni tekst označio od creed - "Izraz zagovornik" i moj tekst ispod koji sam napisao "Zagovornik znači Branitelj, Utješitelj.....

Kad je citiranje gotovo onda desno gore u drugom prozoru kliknete na "Podnesi" i odgovor je poslat.
    Znači tako možete citirati dijelove posta od sagovornika više pita, i možete citirati i trećeg člana, onda će pisati njegovo ime kad ga citirate... i onda onda i taj treći može vama onda odgovoriti. Ovaj treći dio odgovora je najteži, ali u stvari nije toliko teško ako slijedite ove upute.

• Religija i religijske vijesti

Novi članovi
    1
    0 Votes
    1 Objave
    12 Pregleda
    Nema odgovora
  • Caffe Chat

Novi članovi
    2
    0 Votes
    2 Objave
    27 Pregleda
    Biblija ChatB

Nije valjda da je Chuck Norris kršćanin

Link Preview Image Umrla majka Chucka Norrisa, imala je 103 godine

TUŽNU vijest podijelio je Chuck u objavi na Instagramu.

favicon

(www.index.hr)

• Dobro došli na BiblijaChat

Novi članovi
    4
    0 Votes
    4 Objave
    53 Pregleda
    Biblija ChatB

Zaželimo dobrodošlicu za novog člana @Sholachat 😊